zaterdag 1 mei 2010

ISS Catering


Verwen uzelf met ISS Catering! 


Voor ISS draait catering rond het creëren van de juiste omgeving, het is meer dan mensen te eten geven.  We passen dit principe toe door evenwichtige, gezonde en lekkere menu's te serveren in een gezellige en aangename sfeer.

ISS heeft een reputatie opgebouwd met zijn uitstekende cateringdienst, tot grote tevredenheid van onze klanten in de privésector en in de openbare sector: bedrijven, ziekenhuizen, scholen en rust- en verzorgingstehuizen. ISS beschikt over een indrukwekkend klantenbestand en biedt een persoonlijke catering aan, specifiek samengesteld om in te spelen op de altijd veranderende behoeften van onze klanten.

Onze oplossingen zijn stuk voor stuk gebaseerd op dezelfde waarden en dezelfde knowhow en worden elke keer aangepast in samenspraak met de klant, niet alleen op het vlak van de voeding, maar ook wat de omgeving, de medewerkers en de diensten

 ISS Catering Services
Steenstraat 3
1800 Vilvoorde
Tel.: 02/263 66 11
Fax: 02/263 66 12

 

Een belangrijk moment 

Een maaltijd is een belangrijk moment in de loop van onze drukke dagelijkse bezigheden. Een maaltijd is meer dan gewoon eten, het is een gelegenheid om gezellig samen te zijn, om te ontspannen. En ook collega's, patiënten en studenten maken gebruik van deze gelegenheid om even bij te praten.

Vers, gezond en afwisselend

ISS Catering draagt bij aan dit rustmoment, dat we allemaal nodig hebben. Wij serveren elke dag duizenden maaltijden voor:

  • Privé en publieke bedrijven
  • Ziekenhuizen
  • Rust - & Verzorgingssector
  • Scholen & Universiteit
  • Overheden

Eet meer groenten! 

Grootkeukendiensten / Catering Services - ISS   Grootkeukendiensten / Catering Services - ISS   Grootkeukendiensten / Catering Services - ISS   Grootkeukendiensten / Catering Services - ISS Grootkeukendiensten / Catering Services - ISS   Grootkeukendiensten / Catering Services - ISS   Grootkeukendiensten / Catering Services - ISS Grootkeukendiensten / Catering Services - ISS
Groenten zijn een zegen voor de gezondheid! Dat weet iedereen, maar niet iedereen past dat ook in de praktijk toe... Om onze zin in groenten aan te scherpen en gezonde en evenwichtige maaltijden te garanderen, is ISS Catering in zee gegaan met Frank Fol, de beroemde Groentenchef met de lijfspreuk "Eet meer groenten". Zijn heerlijke recepten en zijn creativiteit maken van u ongetwijfeld de grootste groentenfan. ISS Catering heeft er zich toe verbonden om in zijn gerechten de lekkerste en meest gevarieerde groenten aan bod te laten komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten