In 2002 ontplooide ARAMARK ook activiteiten op de Luxemburgse markt en sedert 2006 is ARAMARK operationeel in Nederland.
Zovel voor bedrijven, KMO's, overheids- en onderwijsinstellingen, ziekenhuizen, rusthuizen... ongeacht uw omvang of activiteit, ARAMARK zal steeds oplossingen op maat aanbieden op het vlak van Catering, Vending en Facility Services.
Maurice Charlentstraat 53
1160 Brussel (Oudergem)
http://www.aramark.be
02 663 49 40
02 663 49 90
02 663 49 60
De reputatie van ARAMARK is een logisch gevolg van de praktijkervaring die de onderneming zich door de jaren heen heeft eigen gemaakt. Zowel voor de rekrutering van het personeel, de uitwerking van de menu's, de selectie van onze leveranciers en het uitzoeken van kwaliteitsvolle producten, als de catering voor bedrijfsrestaurants, onderwijsinstellingen, hotelbeheer, ziekenhuizen en rust- en verzorgingstehuizen baseert ARAMARK zich op vier belangrijke principes:
- Kwaliteit
- Flexibiliteit
- Professionalisme
- Transparantie
Mag het wat meer zijn?
Aramark biedt full service catering. Wij optimaliseren uw bedrijfsprocessen en perfectioneren uw bedrijfsrestaurant. Daarbij bespaart u tijd en kosten. Kortom, u krijgt meer kwaliteit voor minder geld.'s Middags gezond bijtanken
Wij bieden u brainfood voor uw werking, volledig volgens uw wensen: kleine snacks tussendoor, een stevige lunch of excellente gastronomische gerechten. Steeds verse maaltijden, een ontspannen sfeer, vriendelijke bediening en de nieuwste keukentrends. Want wie zich goed voelt, presteert beter: een gezonde lunch motiveert en stimuleert uw werknemers. Hebt u al trek?Kwaliteit
Houdt u van kwaliteit? Wij ook! Kwaliteit is de basis van gastronomie waar men enthousiast van wordt. Onze visie op kwaliteit heeft een ambitieus doel: de kosten van bedrijfsrestauratie verlagen. Met innovatieve foodconcepten, kostenbesparende systemen en een grote betrokkenheid bij onze gasten, laten wij een frisse wind door uw bedrijfsrestaurant waaien!ARAMARK hecht veel ook belang aan de context. Hiervoor heeft de onderneming praktijkervaren mensen in huis, die zowel zorgen voor gevarieerde menu's, als voor het beheer van de kosten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten