zaterdag 1 mei 2010

Compass Group België

Compass Group België is met een omzet van ongeveer 134 miljoen euro en ongeveer 1900 werknemers een van de belangrijkste spelers op de Belgische markt van catering en facility management. Dagelijks serveren wij meer dan honderdduizend maaltijden vanuit meer dan driehonderd uitbatingen.

Haachtsesteenweg 1179
1130 Brussel

www.compass-group.be
02 243 22 11
02 243 22 00

Steamplicity is een innovatieve kooktechniek, waarbij maaltijden stoomgegaard worden net voor het moment van consumptie. De maaltijden worden vooraf in bulk of op individuele borden verpakt in een centrale productie eenheid. Vandaar vertrekken ze naar lokale keukens. Vlak voor gebruik worden de maaltijden ter plaatse in een microgolfoven gestoomd.

Het stoomprocédé zorgt ervoor dat de natuurlijke voedingsnutriënten en smaak maximaal bewaard worden. Kwaliteit en gezonde voeding gegarandeerd.

Steamplicity is een exclusiviteit van Compass Group en vraagt maar een beperkte investering van de klant. Een volledige keuken is niet nodig. Koeling voor opslag van de goederen, gekoeld intern transport en de microgolfovens om de maaltijden te garen volstaan.


Servplus is een foodservice op maat van de resident of patiënt met speciale aandacht voor zijn algemene gezondheid en levenskwaliteit tijdens zijn verblijf in een woonzorgcentrum of ziekenhuis.

Centraal in dit gepersonaliseerde en innoverende concept staat de voedingshostes; Zij is het aanspreekpunt voor alle voedingsvragen op de afdeling en zorgt persoonlijk voor de service rond de maaltijden.

In de loop van de dag krijgt de resident/patiënt een 6-tal keer bezoek van de voedingshostes. Ze bespreekt met hem de menukeuzes, luistert naar zijn wensen en opmerkingen. Ze bedient hem en ruimt af zodat ze van heel kortbij reacties kan opvolgen.

ServPlus is vernieuwend door het minimale tijdsbestek tussen de bediening en consumptie. Broodmaaltijden of koude componenten kunnen op het ogenblik van de bediening gekozen worden. Een warme maaltijd kan dichtbij het moment van consumptie bepaald worden.
Door de persoonlijke service die verstrengeld is met de ServPlus-formule kan er rekening gehouden worden met individuele wensen. De innovatieve verse maaltijden van Steamplicity kunnen onderdeel zijn van ServPlus.


Een eigentijds concept van verse kwaliteitsproducten, écht lekkere koffie, aandacht voor trends en gezond eten in combinatie met een snelle en efficiënte service. Dit alles biedt onze koffie- en sandwichbar, Deli Marché.

Deli Marché heeft ruimere openingstijden dan het self service restaurant en is vaak handig als extra verkooppunt.




Sinds 2007 heeft Compass Group al zijn acties rond een evenwichtige voedingssstijl gebundeld onder het programma Balances Choices dat internationaal uitgewaaierd is.. Balanced Choices is erkend door het Nationaal Voedings- en Gezondheidsplan. Het programma helpt de consument in het maken van een gezonde en evenwichtige maaltijdkeuze in functie van zijn dag en activiteit.

Communicatie is hierbij heel belangrijk : labels en brochures vestigen de aandacht van de consument op zijn voedingsgewoonten. Maar ook in de "back-office" bij de bereiding en het aanbod van afgewerkte producten gaat Compass Group bewust op zoek naar gezonde alternatieven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten